.

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

P*skarteluhaaste #304 - Värit

Helou, helou!

On aika jälleen startata uutta P*skista sekä tämän haasteen myötä myös uutta vuotta 2016.
Tämä haaste pyörii myös seuraavan kahden viikon ajan, joten hyvin ehtii mukaan juhlakauden jatkuessa yhä ;)
Tervetuloa mukaan!Seuraavaksi tarjoilemme haasteeksi tälläisen:
Eli toteuta siis työsi näillä väreillä. Ja pääosassa tulee näiden olla!
Sponsorina tämänkertaisessa haasteessamme on:Arvonta suoritetaan kahden viikon päästä tiistaina 12.1.2016 joskus klo 18 jälkeen. Mukana arvonnassa olet, kun toimit haasteen ohjeistuksen mukaan.DT näki annetut värit näin:

MarjoHoo


1. Saija
2. Taina
3. Kristiina
4. Ulriikka
5. Pöydän kulmalla näpertelijä
6. Greetta
7. Niinu
8. Maikkis
9. Loreal Blondi
10. Kirsi
11. Puuhis
12. Nanna
13. Emma
14. Armiida
15. SirpaH
16. Suvikukka
17. Taina
18. Sisko
19. PiHi
20. Noksu
21. SaraK
22. Kaisa
23. Marjorie
24. Anu-Riikka L.
25. Satu
26. AinoS.

4 kommenttia :

Sisko kirjoitti...

Katselin muittenkin tekemiä kortteja ja mallikorttejakin ja ihmettelin värejä välillä. Oli ihan kirjoitettunakin, että ruskea. Minulla tuo näkyy kyllä ihan sellaisena vaniljan värinä. Sillä ajatuksella kortinkin sitten tein.
Hyvää alkanutta korttivuotta P*skikslle!

Susanna kirjoitti...

Mulla on hirveen vaikee saada tolkkua näiden värihaasteiden väreistä kuvien perusteella. Jostain syystä, vai liekö nestekidenäytön ominaisuuksista johtuen siinä näkyy mulla yhtenä värinä violetti, jonka tummuuta en osaa arvioida lainkaan. Toisena joku vanilja, kitti, beige vihertävänkeltainen, vaaleanvihreä, vihreänruskea, tms. Eli varmaksi voin sanoa vain valkoisen ja jonkinasteisen violetin. Sitten en pääse itseni kanssa yksimielisyyteen väreistä, kun tuntuu, että löytäessäni oikean värin, on se muuttunutkin joksikin muuksi, sillä kuvakulma näyttöruutuun onkin eri, kuin aiemmin. Yhdessä aiemmassa haasteessa en saanut selvää, oliko väri violetti, vai ruskea... :D

Paula | Pammu kirjoitti...

Sisko ja Susanna,
Kiitos kommenteistanne. Tiedämme, että kuvan värit näyttävät erilaisilta eri näytöillä muunmuassa asetuksista riippuen. Jokainen saa siis tehdä työnsä niillä väreillä, jotka kuvassa näkee, jos ei nyt ihan hulvattomaksi heittäydytä ;D Ei kannata liikaa ressiä ottaa oikeista väreistä :)
Koen, että sanallisesti kerrottuna, niinkuin haasteissa oli aiemmin, värivalikoima on tavallaan rajallisempi, kun kuvassa on enemmän mahdollisuuksia eri värisävyihin. Esimerkiksi värinä sana "luumu" antaa mielestäni samalla lailla mahdollisuuden monille tulkinnoille niinkuin kuvakin eri näytöiltä katsottuna :)
Mukavaa alkanutta vuotta!

-Paula P*skiksesta

Unknown kirjoitti...

Saisikos ehdottaa DT:lle aihetta p*skikseen? Noh, tässä tulee... Harvoin on ollut tarvetta, mutta kun on ollut, niin suruvalittelukortit ovat tuottaneet päänvaivaa. P*skiksessa on aina niin pirteitä aiheita, että kestäisikö haasteblogi yhden synkemmän sävyn? Voisiko harkita haasteeksi suruvalittelua? :)