sunnuntai 9. elokuuta 2009

Ohjeita

Tässäpä tulisi siis hieman infoa ja ohjeistusta tulevia haasteita ajatellen.
  Uusi haaste ilmestyy aina keskiviikkoisin klo 7 ja aikaa osallistumiseen on seuraavaan tiistaihin klo 18 asti.
Haasteet ovat pääasiassa sanallisessa muodossa ja siksi jokainen saa tulkita haasteen omalla tavallaan. Pilke silmäkulmassa mennään, eli haastetta ei tule ottaa liian kirjaimellisesti - kunhan nyt kuitenkin selkeästi tunnistaa p*skartelun ko. haasteen mukaan tehdyksi ;) 
Haasteet on suunniteltu pääasiassa kortintekijöitä ajatellen, mutta myös skräppääjät ja muut paperiaskartelijat ovat erittäin tervetulleita mukaan. P*skarteluhaaste on pääasiassa paperiaskarteluhaaste, joten digitöitä saa kyllä linkittää, mutta arvontaan ne eivät osallistu.

Upea Design Teamimme - KatjuskaNinarskuSannaS, MarjoHoo ja Anski - tekee haasteisiin työt inspiraatioksi osallistujille, mutta muistathan että toisten töiden kopioiminen suoraan on hyvien tapojen vastaista. Myös yleisesti haasteblogin kuvien ja tekstien kopiointi on kielletty. Poikkeuksena tähän on bingoruudukot, luonnoskuvat ja muut vastaavat, jotka saa halutessaan kopioida omaan haastepostaukseensa.

Mikäli haluat osallistua palkinnon arvontaan, P*skarteluhaastetyösi ei saa osallistua muuhun haasteeseen. Työsi tulee olla myös uusi ja ennenjulkaisematon. Kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden kesken arvotaan palkinto tiistai-iltaisin. Palkinnot tarjoaa vuoroviikoin sponsorimme Dekorette, Heidin KorttipajaHeinikka, Taitopuoti Paperinauha, Teippitarha ja Villakeiju.
Palkinto postitetaan vain Suomeen

Osallistuaksesi haasteeseen, käytä Mr. Linkyä ja linkitä suoraan siihen postaukseen, jossa työsi on, ei blogisi etusivulle. Eli siis kun olet saanut haastetyösi postattua blogiisi, klikkaat blogissa postauksen otsikkoa ja sitten kopioit selaimen osoiteriviltä osoitteen haasteblogiin Mr. Linkyn url-kohtaan. Linkit jäävät näkyviin ko. haasteen jälkeenkin ja jos linkki vie blogin etusivulle, on aikaavievää ruveta myöhemmin etsimään oikeaa korttia ja postausta.
Jos sattuu, että laitat vahingossa virheellisen linkin, niin asiasta voi ilmoittaa kommentilla ja laittaa uuden, oikean linkin Mr. Linkyyn. Saamme kyllä väärät tai toimimattomat linkit poistettua ;)

Jos et omista blogia, etkä halua luoda itsellesi sellaista, niin voit osallistua haasteeseen lataamalla työsi kuvan esim. Photobucketiin tai Flickriin ja linkittää sen sieltä haasteeseen. Muistathan tässäkin tapauksessa linkittää suoraan oikeaan kuvaan.

Kysymyksiä ja muuta postia meille voi lähettää osoitteeseen pskarteluhaaste (at) netti.fi. Toivomme, että lähetät kysymykset kommenttilootan sijasta P*skispostiin, että saamme vastattua sinulle takaisin.


Toivottavasti nähdään keskiviikkona haasteen merkeissä!

-Paula ja Merja-