sunnuntai 9. elokuuta 2009

Ohjeita

Tässäpä tulisi siis hieman infoa ja ohjeistusta tulevia haasteita ajatellen. Uusi haaste ilmestyy aina keskiviikkoisin klo 7 ja aikaa osallistumiseen on seuraavaan tiistaihin noin klo 18 asti. Niin kauan kun Mr.Linky on auki, voi osallistua. Haasteet ovat pääasiassa sanallisessa muodossa ja siksi jokainen saa tulkita haasteen omalla tavallaan. Pilke silmäkulmassa mennään, eli haastetta ei tule ottaa liian kirjaimellisesti - kunhan nyt kuitenkin selkeästi tunnistaa p*skartelun ko. haasteen mukaan tehdyksi ;)  Haasteet on suunniteltu pääasiassa kortintekijöitä ajatellen, mutta myös skräppääjät ovat tervetulleita mukaan.

Upea Design Teamimme - KatjuskaNinarskuPiia ja SannaS - tekee haasteisiin kortit inspiraatioksi osallistujille, mutta muistathan että toisten korttien kopioiminen suoraan on hyvien tapojen vastaista. Myös yleisesti haasteblogin kuvien ja tekstien kopiointi on kielletty. Poikkeuksena tähän on bingoruudukko ja luonnoskuva, jotka saa halutessaan kopioida omaan haastepostaukseensa.

Mikäli haluat osallistua palkinnon arvontaan, P*skarteluhaastetyösi ei saa osallistua muuhun haasteeseen. Työsi tulee olla myös uusi ja ennenjulkaisematon. Kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden kesken arvotaan palkinto tiistai-iltaisin. Palkinnot tarjoaa vuoroviikoin sponsorimme DekoretteHeinikkaPaperikierre, Taitopuoti Paperinauha, Teippitarha ja Villakeiju.

Osallistuaksesi haasteeseen, käytä Mr. Linkyä ja linkitä suoraan siihen postaukseen, jossa työsi on, ei blogisi etusivulle. Eli siis kun olet saanut haastetyösi postattua blogiisi, klikkaat blogissa postauksen otsikkoa ja sitten kopioit selaimen osoiteriviltä osoitteen haasteblogiin Mr. Linkyn url-kohtaan. Linkit jäävät näkyviin ko. haasteen jälkeenkin ja jos linkki vie blogin etusivulle, on aikaavievää ruveta myöhemmin etsimään oikeaa korttia ja postausta.
Jos sattuu, että laitat vahingossa virheellisen linkin, niin asiasta voi ilmoittaa kommentilla ja laittaa uuden, oikean linkin Mr. Linkyyn. Saamme kyllä väärät tai toimimattomat linkit poistettua ;)

Jos et omista blogia, etkä halua luoda itsellesi sellaista, niin voit osallistua haasteeseen lataamalla työsi kuvan esim. Photobucketiin tai Flickriin ja linkittää sen sieltä haasteeseen. Muistathan tässäkin tapauksessa linkittää suoraan oikeaan kuvaan.

Kysymyksiä ja muuta postia meille voi lähettää osoitteeseen pskarteluhaaste (at) netti.fi. Toivomme, että lähetät kysymykset kommenttilootan sijasta P*skispostiin, että saamme vastattua sinulle takaisin.


Toivottavasti nähdään keskiviikkona haasteen merkeissä!

-Paula ja Merja-